ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Mικτές Ομάδες Παίδων - Νέων ΕΠΣ Δράμας : μια νίκη και μια ήττα για τις δραμινές ομάδες στην πρεμιέρα! Η ταυτότητα της 1ης αγωνιστικής!

 Πρεμιέρα το μεσημέρι της Τετάρτης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων ...το γνωστό σε όλους μας Ενω

σιακό , με την ΕΠΣ Δράμας να υποδέχεται στο γήπεδο του Ξηροποτάμου τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κιλκις !

Απολογισμός για τις ομάδες μας ήταν μια νίκη για τους Παίδες με σκορ 3-2 ενώ οι Νέοι ηττήθηκαν με σκορ 2-3 αν και βρέθηκαν να προηγούνται στο ημίχρονο με σκορ 2-0 !

Οι Παίδες επικράτησαν όπως προαναφέραμε με σκορ 3-2 χάρη σε τέρματα των Γεωργακούδη , Καλλιώρα και Στέφανου Γεωργιάδη ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν ο Κώστας Νικολαϊδης (2) ....

Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.

Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου 

ΕΠΣ Χαλκιδικής - ΕΠΣ Σερρών 0-0 

Η επόμενη αγωνιστική (2η , 17/1) 

ΕΠΣ Σερρών - ΕΠΣ Δράμας

ΕΠΣ Κιλκίς - ΕΠΣ Χαλκιδικής


''Αυτοκτόνησαν'' οι Νέοι !

Η Κ16 της δραμινής ομάδας (Νέοι) γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-3 αν και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με τέρματα των Μίλτου Ιωαννίδη (16΄) και Μαλόσι (30΄) εντούτοις στην επανάληψη δέχθηκε τρία τέρματα απο τους Κοσμίδη (2) και Γουλέλη...Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου :

ΕΠΣ Χαλκιδικής - ΕΠΣ Σερρών 2-2

Η επόμενη αγωνιστική (2η , 17/1) 

ΕΠΣ Σερρών - ΕΠΣ Δράμας

ΕΠΣ Κιλκίς - ΕΠΣ Χαλκιδικής