ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Δόξα Δράμας : ...και Μαχαμαντού ....και Ελ Μαριγκί....και Μαχαίρας!

 Την απέλπιδα προσπάθεια να ''σώσει την παρτίδα'' κάνει τις τελευταίες ώρες η Δόξα Δράμας που προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών , λίγες ημέρες πριν τον ''τελικό'' στην Ευκαρπία!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ''Μαυραετών'' :

Πρώτη προσθήκη ο Drame Mahamadu. Γεννημένος στις 3-12-91 στο Μπαμάγκο του Μπαλί, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στο κέντρο και στην αριστερή πλευρά της άμυνας καθώς και εξάρι ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Beziers. Αγωνίστηκε επίσης σε Τσεχία, Σλοβακία και Αλγερία.

Δεύτερη προσθήκη ο Yussef El Mariji. Είναι Μαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στις 7-5-99 με ύψος 1.73 και αγωνίζεται σαν κεντρικός μέσος, δεκάρι δεξί χαφ. Τελευταία του ομάδα είναι η ισπανική Racing Riola B και αγωνίστηκε σε ομάδες της Γαλλίας μέχρι το 2020 και έπειτα της Ισπανίας.


Τρίτη μεταγραφική προσθήκη και πέμπτη κατά σειρά στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε είναι ο Δημήτρης Μαχαίρας.
Ο 34χρονος (16/8/90) έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έρχεται από την ομάδα του Βύρωνα Καβάλας όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.
Επιστρέφει στην ομάδα μας καθώς φορούσε τη φανέλα με το "μαύραετό" το διάστημα από τον Οκτώβρη του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...