ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

''ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ'' των ''Μαυραετών'' προς την διοίκηση της Δόξας Δράμας!

 Ανακοίνωση - τελεσίγραφο εξέδωσαν ο Σύνδεσμος Φίλων της Δόξας Δράμας ''ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ'' προς την υπάρχουσα διοίκηση της Δόξας Δράμας , μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ιστορικής ομάδος που την φέρνει αντιμέτωπη με το ''φάσμα του υποβιβασμού'' !

Αναλυτικά η ανακοίνωση : 

....Πρίν αναλάβεις το τιμόνι της καψουρας μας,είχες κάνει διάφορες τοποθετήσεις του τύπου ότι υπάρχουν από πίσω σου άνθρωποι που έχουν την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια σου, ώστε να έχουμε μια ομαλή πορεία χωρίς προβλήματα μέχρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής για να τρέξει την ομάδα έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία της,που στην τελική αποδείχθηκαν λόγια του αέρα.
Εκτιμούμε την προσπάθεια σου γιατί μόνο τίμια μπορεί να την χαρακτηρίσει κάποιος που έχει γνώση,σε σχέση με τις διοικήσεις που πέρασαν την τελευταία πενταετία.
Πλέον όμως,τα δικά μας τα μάτια βλέπουν ξεκάθαρα όλες τις πόρτες κλειστές απέναντι σου. Οικονομική ενίσχυση δεν υπάρχει από πουθενά, αντί να έρχονται ποδοσφαιριστές για ενίσχυση φεύγουν και αυτοί που έχουμε από το υπάρχον υλικό και όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Τα δικά σου τα μάτια δεν το βλέπουν;
Την πρώτη χρονιά που ανελαβες σώθηκε η κατηγορία στο 90' και στο παρατσακ γλιτώσαμε την μεγαλύτερη ντροπή στα 106 πλέον χρόνια της ιστορίας μας,που απ' ότι δείχνουν τα πράγματα φέτος δεν θα γλιτώσουμε τίποτα.
Δεν γίνεται να μας γλενταει το κάθε χωριό με τους 500 κατοίκους και να καταλήξουμε στα τοπικά της Δράμας.
Την Παρασκευή η μεταγραφική περίοδος κλείνει και εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα άμεσα το καράβι θα βουλιάξει μια για πάντα.
Στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν χωράει εγωισμους. Δεν θα πληρώσει το μάρμαρο ο φίλαθλος κόσμος της ΔΟΞΑΣ για σενα που έχεις τους πάντες απέναντι σου.

Βρείτε λύση ΧΘΕΣ
ή εάν δεν είστε ικανοί
για κάτι τέτοιο
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ.

ΔΟΞΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ

Europa League : τα αποτελέσματα του 1ου προκριματικού γύρου...και τα ''ζευγάρια'' του 2ου προκριματικού γύρου!

  Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης  ο 1ος προκριματικός γύρος στο Γιουρόπα  Λίγκ και έτσι έγιναν γνωστά τα ζευγάρια του 2ου προκριματικού γ...