ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Α.Ε. Κυργίων - Αστέρας Κουδουνίων 4-3 : επιστροφή στις νίκες για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Α.Ε. Κυργίων που επικράτησε με το ''αγγλικό σκορ'' 4-3 επί της μαχητικής ομάδος του Αστέρα Κουδουνίων , στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής , στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Α.Ε. Κυργίων 

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 23 βαθμούς και βρίσκονται στο -6 απο την κορυφή ....ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους έξι βαθμούς και την προ-τελευταία θέση...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ ...στο 4΄με τον Καλλιμάνη να γράφει το 1-0 ....για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα ο Φίλιππος Βασιλειάδης ( ο οποίος αποκτήθηκε απο την Αλιστράτη) να ισοφαρίσει για τα Κουδούνια (1-1)!

Αστέρας Κουδουνίων 

Τα Κύργια ξαναπήραν το προβάδισμα στο τέταρτο (15΄) με τον Δήμο Δημητριάδη (2-1) ωστόσο και πάλι οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Παπαδόπουλο στο 30΄(2-2) !

Το ''τρελό'' πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους που πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με τον Δημητριάδη (42΄) να διαμορφώνει το 3-2 !

Στην επανάληψη οι ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ...και στο 52΄ο Καλλιμάνης πέτυχε και τέταρτο τέρμα για την ΑΕΚ (4-2) !

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπουν στο παιχνίδι και το κατάφεραν στο 78΄όταν ο Βασιλειάδης Φ. πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-3) σε ένα ματς με αρκετά γκολ που άφησε ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία...



Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού...LIVE STREAMINIG! (Kυριακή 28/4 , 17:00)

 Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 28/4 στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων και η δραμινή πρωταθλήτρια ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού ...