ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Άρης Αμπελακίων - Δόξα Κ. Βροντούς 4-1 : επιστροφή στις νίκες για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

 Eπιστροφή στις νίκες για τον Άρη Αμπελακίων που επικράτησε με σκορ 4-1 επί της Δόξας Κάτω Βροντούς , στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 25 βαθμούς και συνεχίζουν να βρίσκονται σταθερά στην πρώτη πεντάδα ενώ απο την άλλη πλευρά οι Ακρίτες παρέμειναν στους τρεις βαθμούς...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και βρέθηκαν μόλις στο 5΄να προηγούνται με σκορ 2-0 (Τσαουσίδης 2΄, Ζιώγας 5΄) ενώ έκλεισαν προηγούμενοι το ημίχρονο με 3-0 με τον Γιάντσογλου να πετυχαίνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τέρμα κάνοντας το 3-0 στο 30' με πέναλτι!

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν τις ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα ...και το έπραξαν , με τους γηπεδούχους στο 70΄με τον Zyber να γράφει το 4-0 ενώ στο 82΄ο Στεφανίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ 4-1!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αγωνιστικής με τα πλήρη στοιχεία ...





Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...