ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 15ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την ...''λειψή'' 15η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα όπου σημειώθηκαν 11 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα  341 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Γήπεδο Βώλακα το απόγευμα του Σάββατου

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....προτού να μπούμε στις αγωνιστικές ειδήσεις να αναφέρουμε ότι αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Προσοτσάνης - Καλλιφύτου , Νέας Αμισσού - Αμπελοκήπων και Χωριστής - Μικροχωρίου λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων απο την συνεχή βροχόπτωση !

Η αναμέτρηση Πανδραμαϊκού - Φωτολίβους ξεκίνησε κανονικά ωστόσο στο ημίχρονο διακόπηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου (δεν φαινόταν οι γραμμές) και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0...

Η αναμέτρηση Βώλακα-Καλαμπακίου ξεκίνησε κανονικά ....οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κωσταντινίδη απο τα 11 βήματα στο 25΄ωστόσο στο 30΄οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) με τον Στάϊκο ..

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ο αγώνας διακόπηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου (είχε καλυφθεί απο στρώμα χιονιού) και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1..

Στον Καλαμώνα , η τοπική ομάδα ''κοίταξε στα μάτια'' τον Άγιο Αθανάσιο και παρ'ότι βρέθηκε να χάνει με σκορ 0-2 στο πρώτο τέταρτο με δύο γκολ του Στεργιανού (14΄, 17΄)  ...έφερε το ματς στα ίσα με τον Χάρη Γεωργιάδη (46 πεν' , 54΄)  ωστόσο στο 68΄ο Φόρης Παναγιώτου έδωσε το ''τρίποντο'' στους ''ερυθρόλευκους'' που τους ανέβασε στην κορυφή !

Τέλος στην Πετρούσα , και σε βαρύ αγωνιστικό τερέν , η τοπική Δόξα και ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (2-2) σε ένα ματς που είχε αρκετή ένταση...

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πάνο στο 18' (πεν.) ...και ισοφάρισαν οι Μαυραετοί στο 20΄με περιπετειώδη τρόπο...

Ο Καλλέργης χτύπησε πέναλτι ..ο τερματόφυλακας Ζιάκας απέκρουσε με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη..

Ο Καλλέργης ξαναχτυπάει το πέναλτι ...ο Ζιάκας ξαναποκρούει και στην επαναφορά  φέρνει το ματς στα ίσα ο Καλλεργης (1-1) στο 20΄!

Στο 75΄ο Λυκίδης με πεναλτι δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους ..στην έναρξη της φάσης αποβάλλεται ο Ξενίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί σταμάτησε την μπάλα με το χέρι (1-2) !

Στο 87΄ο Καλλέργης φέρνει εκ νέου το ματς στα ίσα (2-2)...ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα (90΄) σε μια ''κοκορομαχία'' με τον Μουχτάρη όπου και αυτός είδε την 2η κίτρινη κάρτα !

Παρακάτω δείτε τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής , τους σκόρερς (με την συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική...

 








ΑΕ Ευόσμου - ΠΑΟΠ Ν.Αμισσού...LIVE STREAMING! (Κυριακή 12/5 , 17:00)

  Δύσκολη έξοδος για την δραμινή πρωταθλήτρια , τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού , ο οποίος ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την πρωταθλ...