ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Έτοιμη να ζήσει το όνειρο η 12χρονη Δραμινή Μέλια Ρήγα της Δόξας 2016 ....προσκλήθηκε να δοκιμαστεί στην ιταλική Ρόμα!

 Έτοιμη να αντιμετωπίσει και να κατακτήσει το όνειρο της είναι η 12χρονη αθλήτρια της Δόξας 2016 Μέλια Ρήγα η οποία προσκλήθηκε απο την διάσημη ιταλική ομάδα της Ρόμα στο τέλος Φεβρουαρίου ώστε να λάβει μέρος σε επίσημα δοκιμαστικά!

Μια εξέλιξη που χαροποιεί ιδιαίτερα εκτός απο τους γονείς της φυσικά που την ακολουθούν σε κάθε βήμα ... τους καλούς φιλους Λία και Νίκο .... τους ανθρώπους της Δόξας 2016 που βλέπουν ένα δικό τους παιδί να προοδεύει αλλά και όλους εμάς τους δραμινούς ποδοσφαιρόφιλους!

Δείτε όμως τι έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βαλάντης Σπανίδης ο οποίος προϊσταται των ιταλικών ακαδημιών στην Ελλάδα :


ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΈΛΙΑ ΡΉΓΑ
ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΡΆΜΑ
ΣΤΗ ROMA

Πριν 1 χρόνο είδα ένα κορίτσι στη Δράμα το οποίο πραγματικά με εντυπωσίασε, μίλησα με τους γονείς της, ενημερώσαμε τον σύλλογο της και έτσι ξεκίνησε η δουλειά μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Η Μέλια Ρήγα μπήκε σ αυτό το πρόγραμμα βελτίωσης αθλητών πέρσι που το λειτουργώ στη Θεσσαλονίκη εδώ κ ένα χρόνο κ τα αποτέλεσμα δεν άργησαν να έρθουν.

Σ αυτό το πρόγραμμα βελτίωσης αθλητών υπάρχουν ήδη ο Χρήστος Μπομπότης , (Ιταλική Ακαδημία) ο Ηλίας Ψάλτης (Άρης Θεσσαλονίκης) , ο Κωνσταντίνος Χατζηνικολαου (Δράμα) και υπάρχουν στην λίστα ακόμα 4 νέα παιδιά.

Ταξιδέψαμε στη Ρώμη πέρσι για φιλικούς αγώνες με την Μέλια , την παρακολουθησαν οι υπεύθυνοι της ιταλικής TOR TRE TESTE και όχι μόνο , και έτσι την Τετάρτη 10/1 μας ειδοποίησαν ότι η Roma θα υποδεχθεί την μικρή αθλήτρια μας για επίσημα δοκιμαστικά τέλος Φεβρουαρίου, αλλάζοντας το επίπεδο πλέον για όλους .

Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που βοηθάει όλα τα Ελληνόπουλα και τα παιδιά από την Κύπρο, τον κ. Gianni Petrocchi που βρίσκεται δίπλα μας χρόνια τώρα όπως επίσης και τον κ. Νίκο Ρήγα ο οποίος είναι υπεύθυνος ανεύρεσης ταλέντων στην Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης συγχαρητήρια στο παιδί για την επιμονή του, ευχαριστώ τους γονείς της, τον κ. Νίκο Ρήγα και την μητέρα της Λία Χατζημιχαήλ που δεν στέρησαν τίποτα στο παιδί τους αλλά και τον γυμναστή μας κύριο Νικόλαο Βλάχο.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ τέλος και στον σύλλογο της , την ομάδα της Δόξας 2016 αλλά και την προπονητρια της για την δουλειά που έγινε μέσα στο γήπεδο όλο αυτό το διάστημα .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΈΛΙΑ.
ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΑ ΦΈΡΑΜΕ




Εμείς ως ORAGIASPOR να ευχηθούμε στην νεαρή Μέλια να ζήσει το όνειρο κάθε στιγμή !

* Το αφιέρωμα έγινε με την σύμφωνη γνώμη των γονέων , λόγω του ανήλικου της μικρής μας φίλης , και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 4ο) : η βαθμολογία σε 1ο και 2ο γύρο!

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο τρίτο (4ο) μέρος θα ασχοληθούμε με...