ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΟΚ Προαστείου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄ 1-7 : άνετο απόγευμα για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

 Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄που επικράτησε με το ευρύ σκορ 1-7 μέσα στο Προάστειο επί του τοπικού ΠΑΟΚ , στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας!

ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ Β΄

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 19 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά η φιλότιμη ομάδα του Προαστείου παρέμεινε χωρίς βαθμό..

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα..και με την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων να είναι εμφανής...οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ετόγλου στο 15΄(0-1)...

ΠΑΟΚ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 

Στο 18΄όμως το Προάστειο έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει μιας και το πέναλτι του Γαβριηλίδη έφυγε αουτ...

Αφού δεν σκόραρε η γηπεδούχος ....η Νέα Αμισσός πέτυχε δύο τέρματα με τον Ουκάϊ μέχρι το τέλος της ανάπαυλας (0-3) !

Στην επανάληψη το Προάστειο προσπάθησε να αντιδράσει...μείωσε το σκορ (1-3) με τον Κοφαντίδη να ευστοχεί αυτή την φορά απο τα 11 μέτρα στο 53΄!

Η Νέα Αμισσός θέλοντας να αποφύγει κάποιο στραβοπάτημα...φόρτσαρε στο τελευταίο 20λεπτο ...πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ με τους Μήτρου (67΄) , Θεοδοσιάδη (84΄, 85΄) και Χειλίδη (88΄) οι οποίοι και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ (1-7) !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία...



''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...