Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις ! η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο αναστολής όλων των διοργανώσεων σε όλα τα σπορ μετά τον βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού!

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου (9/12) στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργού, Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την οπαδική βία και να αποφασιστεί τι θα γίνει από εδώ και πέρα.Μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού στην κυβέρνηση υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Η αστυνομία με ανακοίνωση της έχει ζητήσει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων και μάλιστα έχει τονίσει ότι δεν είναι διατεθειμένη να βρεθεί ξανά σε γήπεδο.

Σύμφωνα όσα μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό του δελτίο πράγματι στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο αναστολής των πρωταθλημάτων σε όλα τα σπορ.

 Εάν αποφασιστεί κάτι τέτοιο δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2023 σε όλα τα σπορ.

A' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 20ης αγωνιστικής! (Σάββατο 24/2 , 15:30)

  Με την 20η συνεχίζεται σήμερα  Σάββατο 24/2 , στις 15:30 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) σ...