ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Α.Ε. Καλαμπακίου : ανακοίνωση για την διαιτησία του κυπέλλου με αντίπαλο την Προσοτσάνη..

Ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ε. Καλαμπακίου , σχετικά με την διαιτησία του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας , με αντίπαλο την Προσοτσάνη.

Η δραμινή ομάδα απέστειλλε στην ORAGIASPOR την παρούσα με την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε (απο την στιγμή που είναι ενυπόγραφη)  και την οποία σας παραθέτουμε.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο Καλαμπακιου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Καλαμπακι- Προσοτσάνη …. είδαν πως όσο και να θέλουν κάποιες ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα παίζουν με τον ιδρώτα τους και τα νεύρα τους…

Ναι είμαστε ερασιτέχνες, ναι όλοι μας μεταξύ μας ήμαστε γνωστοί και θελουμε να παμε το ποδόσφαιρο της Δραμας μπροστά… αλλά αυτά που ζήσαμε και που νιώσαμε με τις αποφάσεις του διαιτητή την Τετάρτη ξεπερνάνε τις δυνάμεις μας να μείνουμε ψύχραιμοι.

Την επόμενη μέρα με το που είδαμε το βίντεο του αγώνα απλώς μας επιβεβαιώσε την αθλειοτητα και την ξεκάθαρη ασχετοσύνη του συγκεκριμένου διαιτητή να σφυρίξει τέτοιο αγώνα με αποτέλεσμα να διαμόρφωσει ξεκάθαρα το αποτέλεσμα με τα σφύριγματα του….

Μας λυπεί να στιγματιζουμε ατομα αλλά πρέπει να προστατέψουμε τον κόπο μας και την συνείδηση μας και για αυτό απαιτούμε από την Επσδραμας και τα αρμόδια όργανα την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή και βοηθών του…

Να δώσουμε συνχαρητηρια στην Προσοτσάνη για την πρόκριση της και να την ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνεχεια του θεσμού.

Για το Δ.Σ. της Α.Ε. Καλαμπακίου

Ο πρόεδρος
Γιώργος Κελετζής

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...