ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 9ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 9η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας , όπου σημειώθηκαν 11 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 236 τέρματα απο την αρχή της διοργάνωσης !

Στα αποτελέσματα της ημέρας...η Δόξα Αντώνης Καστρινός δεν μπόρεσε να προσπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Αετού Βαθυτόπου στο Λεκανοπέδιο ...μένοντας στο ισόπαλο 1-1 και έτσι ο Μακεδονικός Αλιστράτης που πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του (3-0 την Γραμμένη) πλησίασε τους ''Μαυραετούς'' στον πόντο!

Στο Λεκανοπέδιο ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου πήρε το τοπικό ντέρμπι απέναντι στην Δόξα Κάτω Βροντού (3-0) ενώ ο Ακρίτας Νέας Κρώμνης ανέτρεψε το σκορ στην επανάληψη απέναντι στους Σιταγρούς (2-1) και πήρε την νίκη...

Να σημειωθεί ότι αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Καλής Βρύσης - Μυλοποτάμου και Δόξα Δράμας - Αμπελακίων...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική: 




Μακεδονικός Αλιστράτης : νέα μεταγραφική προσθήκη!

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Μακεδονικό Αλιστράτης εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας που απέκτησε τον Γιώργο Μελικί...