ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 2-0 : έκλεισε νικηφόρα το 2023 ...και ανακηρύχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ! (pics & video)

 Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού που επικράτησε με σκορ 2-0 του μαχητικού Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου , στο παλίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α'ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 29 βαθμούς και εκμεταλλεύομενοι τις απώλειες βαθμών των Αγίου Αθανασίου και Βώλακα , κατέκτησαν τον ''άτυπο τίτλο'' της πρωταθλήτριας χειμώνα!

Απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους έξι βαθμούς και την προτελευταία θέση , ωστόσο δείχνουν βελτιωμένοι με την πάροδο των αγωνιστικών!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , η Νέα Αμισσός υπερείχε καθ'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης , χάνοντας αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην οργανωμένη αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων..

Ωστόσο βρήκε δύο τέρματα ...στο φινάλε των δύο ημιχρόνων (40΄Τσιμισκίδης , 89΄Βραμέντζαλης) και επέστρεψε στις νίκες μετά απο τρεις αγωνιστικές...



Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης'' με τα πλήρη στοιχεία...καθώς και τα στιγμιότυπα του αγώνα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.


photos : Ελένη Ευστρατίδου 




Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά απο 2 αγώνες)

 Είκοσι ένα (21) γκολ έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων , στον 1ο ...