ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 11ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 11η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου , το πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 25 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 260 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...το Καλαμπάκι σημείωσε την νίκη της αγωνιστικής και ''άλωσε'' την Νέα Αμισσό (2-4) με τον Κώστα Κωσταντινίδη να πετυχαίνει χατ-τρικ και να σταματά έτσι τους ''κιτρινόμαυρους'' που προετοιμάζονται για την ''διπλή κόντρα'' με τον Αγιο Αθανάσιο σε κύπελλο και πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα !

Ο Άγιος Αθανάσιος επικράτησε χωρίς με σκορ 2-1 επί του Άρη Φωτολίβους και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Νέα Αμισσό..

*****

Στο ντέρμπι της ημέρας τώρα .....και στο μοναδικό χωρίς τέρματα (0-0) Χωριστή και Βώλακας έ(Χ)ασαν έδαφος αμφότεροι με τις δύο ομάδες να έχουν απο ένα ημίχρονο...

*****

Η Προσοτσάνη συνέχισε την ανοδική της πορεία αφού πέρασε απο τον Καλαμώνα με σκορ 1-4 και πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη που την έφερε στο -7 απο την κορυφή..

*****

Νίκη-εξάποντο για τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στην Καλλίφυτο επί του τοπικού Εθνικού Αστέρα με σκορ 1-4 (ανατρέποντας μάλιστα το γρήγορο γκολ του Τρελόπουλου) με τον Πάνο να σκοράρει δις !

*****

Επιστροφή στις νίκες και για την Πετρούσα και μάλιστα με καλό ποδόσφαιρο με σκορ 0-2 μέσα στο Μικροχώρι με τον 14χρονο Ζεδαμάνη να χρίζεται σκόρερ!

*****

Τέλος σε ένα ματς με αρκετά νεύρα ....Αμπελόκηποι και Πανδραμαϊκός ''μοιράστηκαν'' γκολ και βαθμούς (2-2) ...(χ)άνοντας έδαφος αμφότεροι ....

*****

Παρακάτω δείτε τα αποτελέσματα , τους σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική ...




Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...