ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-1 : συνε(Χ)ίζουν να ''μοιράζονται'' την κορυφή ....αλλά απέκτησαν και νέο συγκάτοικο!

 (Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου και τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού , οι οποίοι αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 , στο πλαίσιο της 12ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι αμφότεροι συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς ωστόσο απέκτησαν και νέο συγκάτοικο ...την Δόξα Βώλακα η οποία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλοπάτι!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και μπροστά στην κατάμεστη κερκίδα του γηπέδου του Αγίου Αθανασίου που ...θύμισε άλλες εποχές , οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με στόχο το τρίποντο που θα έδινε προβάδισμα στην μάχη του τίτλου..

Η Νέα Αμισσός μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος προηγούμενη με τον Αμαραντίδη στο 12ο λεπτό (0-1) !

Ο Άγιος Αθανάσιος προσπάθησε να αντιδράσει που λίγα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με τον Κοντρόπουλο...

Στο ημίωρο (32΄) οι γηπεδούχοι θα φέρουν το ματς στα ίσα...απο τον Αμαραντίδη ο οποίος άθελα του - μετά απο κόρνερ του Παπαζώτου -  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του (1-1) ...

Στο τέλος του ημιχρόνου (44΄) η Νεα Αμισσός έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βραμέντζαλης διότι ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση...

Στην επανάληψη και με αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν με κύρια επιθετική αιχμή τον Φόρη Παναγιώτου ο οποίος βρέθηκε σε τουλάχιστον τρείς ευκαιρίες σε θέση βολής...ωστόσο ο Μιχαηλίδης βρέθηκε σε ετοιμότητα..

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ...


* Ευχαριστούμε θερμά
την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου
 για το φωτογραφικό υλικό

''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...