ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Α.Ε. Αμπελοκήπων - Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2 : συνεχίζουν ακάθεκτοι ''εκτός έδρας'' οι ''κιτρινόμαυροι'' και παραμένουν στο κυνήγι της κορυφής! (pics & vid)

 Μια ακόμη εκτός έδρας επιτυχία για την Α.Ε. Καλαμπακίου που επικράτησε με σκορ 0-2 στο Κραχτίδη επί της τοπικής Α.Ε. Αμπελοκήπων , στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Αμπελόκηποι - Καλαμπάκι 0-2 (photo: Δημήτρης Μπουτζέκης  /dramasport.gr) 

Έτσι η ΑΕΚ έφθασε τους 24 βαθμούς και συνέχισε να βρίσκεται σε επαφή με την κορυφή (στο -5) ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 20 βαθμους και υποχώρησαν στην 8η θέση!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...μόλις στο δεύτερο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ (0-1) χάρη σε κεφαλιά του Κωσταντινίδη που εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μαυροβασίλη.

Με την ψυχολογία να είναι με το μέρος των φιλοξενουμένων απο το γρήγορο γκολ η Α.Ε.Α. περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο υπόλοιπο του ημιχρόνου.

Σημαντικές ευκαιρίες για τους ''κιτρινόμαυρους'' με τους Καπτέλι και Κωσταντινίδη ωστόσο ο Κανάκης βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν πατώντας αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή ωστόσο στην τελική προσπάθεια ήταν ανούσιοι με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να σκοράρουν...ενώ στην σημαντικότερη τους στιγμή , το διαγώνιο σουτ του Θανάση Κυσσίδη έφυγε ελάχιστα αουτ...

Στο 73΄ο Μαυροβασίλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ απο 40μ. διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων χαρίζοντας ακόμη ένα εκτός έδρας τρίποντο (το 6ο σε επτά εξόδους) !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία καθώς και στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Αίαντας Κερ. Αρκαδικού : συνεχίζει και την νέα χρονιά στο τιμόνι του ''Άγιαξ'' ο Μίλτος Χριστοφυλλάκης!

 Mε τον Μίλτο Χριστοφυλλάκη θα πορευθεί και την νέα αγωνιστική περίοδο , στην επιστροφή του στα ''μεγάλα σαλόνια'' του δραμι...