ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Άρης Φωτολίβους 5-0 : ''γκάζωσε'' στην επανάληψη και παρέμεινε μόνη πρώτη ! (pics)

 Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού που επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0 επί του Άρη Φωτολίβους , στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής (αν και το παιχνίδι τυπικά αφορούσε την 23η αγωνιστική μετά την αλλαγή της έδρας) του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς (τρεις περισσότερους απο Άγιο Αθανάσιο και Βώλακα) ενώ απο την άλλη πλευρά τα ''καναρίνια'' που αγνοούν την νίκη απο τις 21/10 παρέμειναν στους 11 βαθμούς ....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε αρκετά καλή ημέρα και άνοιξαν το σκορ (1-0) με τον Τζάρτζαλο στο 35΄...το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου..

Στην επανάληψη ανέβασαν ακόμη περισσότερο ρυθμό και ξεκίνησαν ''ορεξάτοι'' πετυχαίνοντας τρία τέρματα μέσα σε 13 λεπτά (52΄Καλλιονίδης , 56΄Αμανατίδης και 65΄Τσιμισκίδης) ''κλείδωσαν'' την νίκη για να έρθει στο 80΄ο Αμαραντίδης για να διαμορφώσει το τελικό σκορ 5-0 !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία...


photos : Ελένη Ευστρατίδου 

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά απο 2 αγώνες)

 Είκοσι ένα (21) γκολ έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων , στον 1ο ...