ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : τα ''φύλλα αγώνος'' της 7ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς , κίτρινες και κόκκινες κάρτες , πέναλτι και συνθέσεις !

 Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας και στον 2ο όμιλο όπου η Δόξα Αντώνης Καστρινός συνέχισε την ξέφρενη πορεία της κάνοντας το 7/7 ...αφού νίκησε με το εξωπραγματικό σκορ 10-0 (!!!) την Δόξα Κάτω Βροντούς !



Στο κυνήγι των ''Μαυραετών'' ο Μακεδονικός Αλιστράτης που είχε εύκολο έργο (0-6) επί της Δόξας Δράμας Β΄ενώ στο ντέρμπι  ο Αετός Βαθυτόπου ξεπέρασε το εμπόδιο του Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης με σκορ 2-1 ...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή Μυλοποτάμου (3-0 τους Σιταγρούς) ενώ ο Άρης Αμπελακίων πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του νικώντας στο Μενοίκιο με σκορ 1-4 την τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης ..

Τέλος στο ντέρμπι των... Ακριτών  στο Λεκανοπέδιο ....αυτός του Νευροκοπίου αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον συνωνόματο της Νέας Κρώμνης ισοφαρίζοντας στην εκπνοή!

Πάμε όμως να δούμε τις ''ταυτότητες'' των αναμετρήσεων με τα πλήρη στοιχεία...









Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...