ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Ορφέας Χωριστής 2-1 : τέταρτη σερί νίκη για τους γηπεδούχους που έπαιξαν ψυχωμένα ...και ''έσπασαν'' το σερί του Ορφέα !

 Ο Γ.Σ. Προσοτσάνης ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας , με σκορ 2-1 επί του Ορφέα Χωριστής !

Έτσι οι ''κυανόλευκοι'' έφθασαν πλέον τους 15 βαθμούς και ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 18 βαθμούς ...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι γηπεδούχοι έπαιξαν ψυχωμένα απο την αρχή του παιχνιδιού , με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στον Ορφέα όταν στο 18΄ένα σουτ του Βουτσινά έφυγε λίγο πάνω απο τα δοκάρια..

Στο 36΄ο Παπαεμμανουήλ θα βγάλει μια διαγώνια σέντρα στον Δούμπλατζη που θα βρεθεί απέναντι στον Αβράμ και απο κοντά θα ανοίξει το σκορ 0-1..

Ωστόσο η απάντηση της Προσοτσάνης ήταν άμεση αφού δύο λεπτά αργότερα (38΄) ο Παναγιωτίδης θα βρεί τον Καλαϊτζη στο ημικύκλιο και αυτός με ωραίο πλασέ θα νικήσει τον Κιουμουρτζή ...''σπάζοντας έτσι ένα σερί 623 λεπτών του Ορφέα  χωρίς να δεχθεί γκολ  (1-1) ! 

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ με τον Ρούσσο που ''κρέμασε'' τον Κιουμουτζή απο σχδόν 40 μέτρα!

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μια σημαντική ευκαιρία με τον Δούμπλατζη που βρέθηκε απεναντι στο τερματοφύλακα Αβρααμ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω απο τα δοκάρια...

Στο 84΄ήταν η σειρά της Προσοτσάνης να ''απαντήσει'' στις ευκαιρίες ....με τον Δροσίδη με σουτ μέσα απο την περιοχή να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτηρησης με τα πλήρη στοιχεία !



''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...