ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 8ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 8η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής  το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 25 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 216 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου...

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...στην κορυφή πέρασαν μόνοι πρώτοι οι Φιλίπποι Δοξάτου που ''φιλοδώρησαν'' με επτά τέρματα (0-7) τον ΠΑΟΚ Προαστείου και έτσι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ''μοιρασιά'' στο ντέρμπι μεταξύ Αρκαδικού και Αδριανής (0-0) !

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Απόλλωνα Νεροφράκτη που επικράτησε άνετα με σκορ 7-1 επί του Αστέρα Κουδουνίων ...ενώ ο Ηρακλής Μαυροβάτου πήρε δεύτερο σερί τρίποντο (3-0 τους Αμπελόκηπους Β΄) χάρη σε χατ-τρικ του Καλατζίδη που έφθασε τα 12 προσωπικά τέρματα!


Σημαντικές νίκες για τον Κεραυνό Μοναστηρακίου που επικράτησε με σκορ 1-3 επί του Πήγασου χάρη σε χατ-τρικ του στρατευμένου Βασίλη Μητρούση ενώ η Α.Ε. Κυργίων επέστρεψε στις νίκες με σκορ 1-2 μέσα στην Νέα Αμισσό επί του τοπικού ΠΑΟΠ Β΄!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής : 









Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής! (Κυριακή 12/5)

 Επιστροφή στην δράση για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων την ερχόμενη Κυριακή 12/5 και η ΚΕΔ/Ε...