Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : τα ''φύλλα αγώνος'' της 7ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς , κίτρινες και κόκκινες κάρτες , πέναλτι και συνθέσεις !

 Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας και στον 1ο όμιλο ξεχώρισαν οι εκτός έδρας νίκες του Απόλλωνα Νεροφράκτη (2-4 μέσα στα Κύργια) , του Αίαντα Αρκαδικού (1-4 μέσα στο Κραχτίδη) καθώς και η νίκη της Αδριανής (5-0 τα Κουδούνια) ....οι οποίες σε συνάρτηση με την ισοπαλία του Δοξάτου (2-2 με τον Πήγασο) έκαναν την κορυφή...''άνω κάτω'' !

Με νίκες συνέχισαν ο Ηρακλής Μαυροβάτου (1-6 μέσα στο Προάστειο) και η Νέα Αμισσός Β΄(0-4 μέσα στο Μοναστηράκι) και κάπως έτσι...ο 1ος της βαθμολογίας απο τον 8ο....απέχουν μόλις πέντε βαθμούς !

Πάμε όμως να δούμε τις ''ταυτότητες'' των αγώνων συγκεντρωτικά πλέον απο αυτή την εβδομάδα καθώς πέρα του ελάχιστου χρόνου που υπάρχει μέσα απο την καθημερινότητα , θέλουμε το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τρίτης να έχετε εικόνα και για τις 12 αναμετρήσεις !

Πάμε να ξεκινήσουμε ....


Β' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής ! (Κυριακή 10/12 , 15:00)

  Με την 10η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 10/12 (15:00)  το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) σ...