ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 7ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 28 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 188 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα τώρα...όλα μπορούν να συμβούν...σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται....''πόλεμος'' απο την 1η μέχρι την 8η θέση όπου τις ομάδες χωρίζουν μόλις πέντε βαθμοί !

Στην κορυφή ''χέρι-χέρι'' Αίαντας Αρκαδικού (1-4 μέσα στο Κραχτίδη) και Φίλιπποι Δοξάτου (2-2 στο φινάλε ισοφαρίστηκαν απο τον Πήγασο εντός έδρας) με 16 βαθμούς ..


Κατα πόδας και ο Ηρακλής Αδριανής που επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0 επί του Αστέρα Κουδουνίων ...


Τρίτη συνεχόμενη νίκη και για τον Απόλλωνα Νεροφράκτη που έχει αξιόλογη πορεία...αυτή την φορά επικράτησε μέσα στα Κύργια επί της τοπικής ΑΕΚ με σκορ 2-4 ..σε ένα ματς με συνεχείς ανατροπές !


Η Νέα Αμισσός Β΄επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας μέσα στο Μοναστηράκι επί του τοπικού Κεραυνού με σκορ 0-4 ενώ εύκολο απόγευμα είχε ο Ηρακλής Μαυροβάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ Προαστείου τον οποίο και νίκησε με σκορ 1-6 εκτός έδρας ...


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής : 








Μακεδονικός Αλιστράτης : νέα μεταγραφική προσθήκη!

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Μακεδονικό Αλιστράτης εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας που απέκτησε τον Γιώργο Μελικί...