ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Δόξα Πετρούσας - Δόξα Βώλακα 0-0 : ''στάση Λαζόγλου'' για τους φιλοξενούμενους !

 (Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Πετρούσας και την Δόξα Βώλακα που έμειναν στο ''μηδέν'' (0-0) , στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας .

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 12 βαθμούς και ''φιγουράρουν'' στην 4η θέση όντας πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής ενώ απο την άλλη πλευρά οι νταμπλούχοι έφθασαν τους 16 βαθμούς ...συνεχίζουν στην κορυφή αλλά πλέον απέκτησαν συγκάτοικους τους Νέα Αμισσό και Άγιο Αθανάσιο!

Στο αγωνιστικό μέρος τωρα ...οι φιλοξενούμενοι είχαν καθ'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο του παιχνιδιού , χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ....είχαν και δύο δοκάρια με τον Τσαμπάζη και σε διώξιμο του Χατζησαββίδη ...και ''πέφτοντας'' πάνω στον ανίκητο Στέφανο Λαζόγλου ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε...

Απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και στάθηκαν απέναντι στους νταμπλούχους έχοντας παράλληλα και ευκαιρίες με Κατσαβουνίδη , Κοκοτσάκη και Γιαγκούλα..

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία της αναμέτρησης ...



Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...