ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Άρης Καλαμώνα - Άρης Μικροχωρίου 3-1 : ''σεφτέ'' για τους ''πιτσιρικάδες'' !

 Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας για τον Άρη Καλαμώνα που επικράτησε με σκορ 3-1 του Άρη Μικροχωρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους τρείς βαθμούς παίρνοντας κυρίως ψυχολογική ανάσα εν'όψει της δύσκολης συνέχειας ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην θετική εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς όπου και προηγήθηκαν  με τον Κυριακίδη στο 31΄με το 1-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα!

Στην επανάληψη οι ''πιτσιρικάδες'' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ με τον Γεωργιάδη Χ. στο 66΄(2-0) έχοντας καλή κυκλοφορία ενώ οι φιλοξενούμενοι λίγα λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία να μπουν στο ματς αλλά το σουτ του Τόπι (73΄) σταμάτησε στο δοκάρι!

Ότι δεν κατάφερε ο Τόπι....το έκανε ο Μπραζιώτης ο οποίος μείωσε στο 85΄δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση !

Το Μικροχώρι στην συνέχεια έψαξε την ισοφάριση ωστόσο ο Καλαμώνας σε μια απο τις αντεπιθέσεις ''σφράγισε'' το πρώτο τρίποντο με τον Κοτζαμάνη στο 90' !

Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...