ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 27 γκολ και έτσι φθασαμε συνολικά στα 105 τερματα.


Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...η ''τριάδα'' της κορυφής ...Γραμμένη (3-2 την Καλή Βρύση) , Καστρινός (1-5 την Δόξα Β΄) και Αλιστράτη (2-0 τους Σιταγρούς) συνέχισαν με νίκες !

Απο κοντά ακολουθούν η Νέα Κρώμνη (6-1 την Κάτω Βροντού ...σε ένα ματς που σκιάστηκε απο τον σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Θεοδωρίδη στην τελευταία φάση) ...και ο Βαθύτοπος (1-2 μέσα στον Μυλοπόταμο) !

Τέλος στο μοναδικό ματς του ομίλου που δεν υπήρξε νικητής ....στο Λεκανοπέδιο ....ο τοπικός Ακρίτας και ο Άρης Αμπελακίων ''μοιράστηκαν'' γκολ και βαθμούς (2-2) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :








Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...