ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Δόξα Πετρούσας - Α.Ε. Αμπελοκήπων 2-2 : (Χ)ορταστική ''μοιρασιά'' με καλό θέαμα και ''γκολάρες'' !

 Στην μοναδική αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής που δεν είχε νικητή ....Δόξα Πετρούσας και Α.Ε. Αμπελοκήπων αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 , με αρκετά καλό θέαμα ....ωραία γκολ και ανατροπή του σκορ....με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους οκτώ βαθμούς και βρίσκονται στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα ...μια εβδομάδα πριν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι στην Προσοτσάνη!

Απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' μέχρι το 92΄κρατούσαν ακόμα μια σημαντική νίκη που θα τους κρατούσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο το γκολ του Γιάντσιου ...τους ''έριξε'' απο αυτήν !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση με τον Καραγκιοζίδη να απειλεί σε δύο περιπτώσεις αλλά η μπάλα να φεύγει ελάχιστα αουτ...

Στο 25΄ο Λουκοβίτης θα απειλήσει εκ νέου αλλά ο Λαζόγλου θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια...

Στην συνέχεια  η Πετρούσα ισορρόπησε και στο 30΄άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κοκοτσάκη (1-0)...σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ....

Στην επανάληψη οι ''κιτρινόμαυροι'' μπήκαν αποφασισμένοι να μπουν στο παιχνίδι και αρκετά νωρίς (49΄) με τον Θεοδωρίδη έφεραν το ματς στα ίσα !

H A.E. Aμπελοκήπων συνέχισε την πίεση και στα υπόλοιπα λεπτά και στο 78΄ο Λουκοβίτης με ένα μακρινό σουτ απο περίπου 50 μέτρα έστειλε την μπάλα να σκάσει προ του Λαζόγλου και εν συνεχεία στα δίχτυα για να ''γυρίσει'' το σκορ (1-2) !

Η Πετρούσα προσπάθησε να αντιδράσει και το πέτυχε στην τελευταία φάση του αγώνα όταν κέρδισε φαουλ απο αριστερά που το εκτέλεσε ο Ξενίδης...ο οποίος φέρνοντας την μπάλα στα ''καρέ'' ...με τους αμυντικούς να διώχνουν και τον Γιώργο Γιάντσιο με σουτ έξω απο την περιοχή να ''λυτρώνει'' τους ''Μαυραετούς'' (2-2) το οποίο και έμελλε να είναι το τελικό σκορ...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 


Ευχαριστούμε θερμά 
τον καλό φίλο 
Κωστα Χαλβατζή
 για το φωτογραφικό υλικό 

Δόξα Δράμας : ώρα Καλλινικίδη για το restart της ιστορικής ομάδας ;

  Με e-mail  που στάλθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στα γραφεία του ΓΣ Δόξα Δράμας, η πλευρά του Άγγελου Καλλινικίδη επισημοποίησε το ενδιαφέ...