ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Γ΄Εθνική : στο ''μηδέν'' έμειναν Ορεστιάδα και Μηχανιώνα ! Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο

 Από ένα βαθμό πήραν Ορέστης Ορεστιάδας και Ποσειδώνας Μηχανιώνας στο ισόπαλο 0-0 στο ΔΑΚ Ορεστιάδας, για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρό και χωρίς μεγάλη ευκαιρία και για τους δύο αντιπάλους. 

Η Oρεστιάδα  είχε το καλό διάστημα της όπου και δημιούργησε τις ευκαιρίες της από το 35ο λεπτό μέχρι και το 45ο λεπτό. 

Στο διάστημα αυτό οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη κατάφεραν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις όμως η άμυνα της Μηχανιώνας είχε απαντήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε το ίδιο μήκος κύματος με την ομάδα της Ορεστιάδας να έχει το καλό δημιουργικό της διάστημα από το 55ο λεπτό μέχρι το 70ο. 

Σε εκείνο το χρονικό διάστημα οι παίκτες του Ορέστη κατάφεραν είτε με συνδυασμούς είτε με στατικές φάσεις να βάλουν το γκολ που θα άνοιγε το σκορ όμως οι προσπάθειες τους σταμάτησαν δύο φορές στον τερματοφύλακα και μία φορά πάνω στην γραμμή από κεφαλιά του Λαζαρίδη καθώς ένας παίκτης της Μηχανιώνας την πρόλαβε την τελευταία στιγμή.

 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης):
 Μαδένης, Θεμελής, Λιάνας, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Λαζαρίδης (75’ Τηλέγραφος), Ανδρεάδης, Πασχαλίδης (31’ Μιλοβάνοβιτς), Σταματόπουλος, Λογαράς, Οτέμπερης (75’ Σπυρόπουλος).


ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ (Ζαζόπουλος):
 Τεντζέρης, Γιαννούσης, Νικολαΐδης, Βασιλείου, Λαγόντζος, Ζαφειριάδης (64' Τεμερτζόγλου), Τσαπακίδης (92' Τόσκος), Σαλιάρης, Πάγκος (64' Μαρμαρίδης) , Κωστίκος (82' Κίντμαν), Παπαδόπουλος (46' Τσιπούρας)




Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...