ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-1 : ''έμφραγμα'' για τους γηπεδούχους στην εκπνοή ....απο την ΓΚΟΛΑΡΑ του Τέλο!

Σημαντικό ''διπλό'' για την Α.Ε. Αμπελοκήπων που επικράτησε με σκορ 0-1 μέσα στην Προσοτσάνη επί του τοπικού Γυμναστικού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους επτά βαθμούς (7) και βρίσκονται στο ''κυνήγι'' του πρωτοπόρου Βώλακα τον οποίο υποδέχονται στο Κραχτιδη την επόμενη εβδομάδα και με ενδεχόμενη νίκη θα ''πατήσουν'' κορυφή ενώ απο την άλλη πλευρά η Προσοτσάνη παρέμεινε στους τρείς βαθμούς γνωρίζοντας παράλληλα την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην έδρα της ...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας στο πρώτο μέρος δύο ήταν οι καλές στιγμές ...μια για κάθε ομάδα...

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 24΄όταν ο Μουρατίδης σούταρε μέσα απο την περιοχή και η μπάλα βρήκε την οριζόντια δοκό ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (39΄) οι γηπεδούχοι ''απάντησαν'' στις ευκαιρίες με τον Μπόσκο να νικάει στο τετ α τετ τον Προκοπίου!

Στην επανάληψη οι ομάδες έδειξαν να ''βολεύονται'' με την ισοπαλία αλλά ήρθε η εκπληκτική κούρσα του Τέλο στο 89΄που πήρε την μπάλα απο την περιοχή της ομάδος του και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον Αβράαμ ....χαρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο!

''Λεπτό προς λεπτό ''

4΄σουτ του Τέλο πάνω απο τα δοκάρια 

20΄σουτ του Τσακμακίδη αουτ

24΄δοκάρια για την ΑΕΑ ! Ο Μουρατίδης θα σουτάρει μέσα απο την περιοχή αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι !

31΄ο Παναγιωτίδης θα βγάλει παράλληλη μπαλιά αλλά ο Μπόσκος θα προλάβει τον Προκοπίου...

39΄ο Τσακμακίδης βγάζει στον κενό χώρο τον Προκοπίου ωστόσο ο τελευταίος δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Μπόσκο...

56΄ο Μίτρε βρίσκει τον Θεοδωρίδη αυτός θα σουτάρει και η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω απο τα δοκάρια ...

70΄ο Μουρατίδης αποφεύγει δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή θα σουτάρει με τον Αβραάμ να αποκρούει προσωρινά ...η μπάλα να φθάνει στον Καραγκιοζίδη ο οποίος εξ επαφής θα στείλει την μπάλα πάνω απο τα δοκάρια!

89΄ΓΚΟΛ...0-1 ! Ο Τέλο κλέβει την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής του απο τον Παπαμιχαήλ , ξεχύνεται στην αντεπίθεση ...περνάει τέσσερις αντιπάλους και με ωραίο πλασέ διαμορφώνει το τελικό 0-1 !!!!

Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής! (Τετάρτη 15/5 , 17:00)

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης 15/5 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών τ...