ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Άρης Καλαμώνα 6-0 : ''πάτησε γκάζι'' στην επανάληψη και ''ζευγάρωσε'' τις νίκες !

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου που επικράτησε με το ευρύ σκορ 6-0 επί της νεανικής ομάδας του Άρη Καλαμώνα , στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους έξι (6) βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με καλύτερο συντελεστή τερμάτων απο την Δόξα Βώλακα ενώ αντιθέτως οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν χωρίς βαθμό...

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , απο την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού ωστόσο ο Καλαμώνας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με τον Κυριακίδη αλλά ο Λαμπρινουδάκης βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Στο 33΄ο Στεργιανός άνοιξε το σκορ σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Φόρης Παναγιώτου διαμόρφωσε το 2-0 το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας στο τελευταίο 20λεπτο τέσσερα τέρματα !

Στο 70΄ο Φόρης Παναγιώτου σκόραρε για 2η φοά στον αγώνα ....στο 75΄ο Παπαζώτος ευστόχησε απο τα 11 μέτρα.....στο 80΄ο 14χρονος (γεν.2009) Συγγιρίδης πέτυχε το παρθενικό του τέρμα πέντε λεπτά μετά την είσοδο του και τέλος στο 83΄ο Κοντρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 6-0 !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



photos : Φίλοι Άρη Καλαμώνα FB 2023-24



Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...