ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Άρης Μικροχωρίου 4-0 : πήρε προβάδισμα στο ημίχρονο...και το επέκτεινε στο φινάλε!

 Με νίκη ξεκίνησε την νέα αγωνιστική χρονιά ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού που ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Άρη Μικροχωρίου με σκορ 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν απειλητικά στον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Αμανατίδη...

Στο 22΄ο Τσιμισκίδης ''άνοιξε λογαριασμό'' για την φετινή χρονιά και με σουτ έκανε το 1-0 με το Μικροχώρι να ισορροπεί στο μεσοδιάστημα ...ωστόσο στο 40΄απο τα 11 μέτρα ο Τσιμισκίδης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 50' με τον Τόπι αλλά το σουτ έφυγε λίγο αουτ...ωστόσο δύο αποβολές μέσα σε διάστημα 13 λεπτών (57' Βασιλειάδης με 2η κίτρινη και 70΄Χιντζίδη απευθείας για λεκτική επίθεση στον 2ο βοηθό) έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που βρήκαν ακόμα δύο γκολ στις καθυστερήσεις ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ (90΄Ιωσηφίδης , 93΄Αμαραντίδης)...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με όλα τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 


Ευχαριστούμε θερμά 
την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου
 για το φωτογραφικό υλικό

Σάκης Βαλαβάνης : ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!

Μέχρι σήμερα είμασταν περήφανοι για τον Δραμινό προπονητή Σάκη Βαλαβάνη ο οποίος οδήγησε την Δράμα'86 στα πιο λαμπρά μονοπάτια της ιστορ...