ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Άρης Μικροχωρίου - Ορφέας Χωριστής 3-0 : ιστορικό τρίποντο για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

 Την παρθενική του νίκη στα ''μεγάλα σαλόνια'' του δραμινού ποδοσφαίρου σημείωσε ο Άρης Μικροχωρίου νικώντας με σκορ 3-0 τον περυσινό δευτεραθλητή Ορφέα Χωριστής , στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ΄΄κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους τρείς βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα ενώ οι ''κυανόλευκοι'' που έχουν ξεκινήσει νωθρά το πρωτάθλημα βρίσκονται χωρίς βαθμό.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ιστορίας τους στην μεγάλη κατηγορία έπαιξαν ψυχωμένα απο την αρχή της αναμέτρησης ωστόσο οι δύο πρώτες καλές στιγμές  άνηκαν στον Ορφέα Χωριστής με τους Αθανασίου (9΄) και Δούμπλατζη (16΄) να απειλούν αλλά ο Τότκας βρέθηκε σε ετοιμότητα!

Στο 25΄το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους είναι γεγονός....ωραία ομαδική προσπάθεια των ''κιτρινόμαυρων'' με τον Κοσκερίδη να βρίσκει τον Τόπι εντός περιοχής και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ (1-0) !

Στο 33΄ο Ματσίνης θα σουτάρει απο τα 35μ. ωστόσο ο Κιουμουρτζής θα αποσοβήσει τον κίνδυνο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της γηπεδούχου.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό και να βγαίνουν στην κόντρα και σε δύο περιπτώσεις εξ αυτών πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τους Δαφνάκη (75΄) και Μπουμπέκη (90΄) δίνοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη αξία σε αυτή  την επιτυχία!


Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 





Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά απο 2 αγώνες)

 Είκοσι ένα (21) γκολ έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων , στον 1ο ...