Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Δόξα 2016 : πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα σεζόν!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο καθιερωμένος αγιασμός της νέας περιόδου για την γυναικεία ομάδα της Δόξας 2016 εν'όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Η τελετή έγινε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Δωρόθεου ενώ το παρών έδωσε ο δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιαογλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αδριανής κ. Παπαδογλου, γονείς και φίλοι της ομάδας αλλά και αντιπροσωπεία μικρών αθλητριών μας από τα τμήματα υποδομής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση δίνοντας την ευλογία του σε όλους τους παρόντες ενώ με το λόγο του κατάφερε να εμπνεύσει τις αθλήτριες μας αλλά και να αποδείξει τις γνώσεις του σε θέματα αθλητισμού του νομού μας και οχι μόνο.Ως ένδειξη εκτίμησης η ομάδα της Δόξας 2016 απένειμε τόσο στον Σεβασμιώτατο κ.κ Δωρόθεο όσο και στον δήμαρχο Παρανεστίου κ. Καγιαογλου από μια φανέλα της ομάδας με τα ονόματά τους.

Άρης Καλαμώνα - Γ.Σ. Προσοτσάνης 1-4 : πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους ''κυανόλευκους'' !

 Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Γ.Σ. Προσοτσάνης που έφυγε με το ''διπλό'' απο τον Καλαμώνα απέναντι στον τοπικό Άρη με σκορ...