Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δόξα Δράμας : ''Μαυραετοί'' οι Κυριακίδης και Καραγκεβρούδης ! Φιλικό με Άρη Αβάτου την Κυριακή 10/9

 Στην απόκτηση δύο ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών προχώρησε η Δόξα Δράμας , με τους Κυριακίδη και Καραγκεβρούδη να ντύνονται στα ''ασπρόμαυρα'' !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας :

Με χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη δύο νεαρών ποδοσφαιριστών που από σήμερα ανήκουν στο έμψυχο υλικό της ομάδας μας.

-Ο 18χρονος (18/5/06) δραμινός χαφ Σταύρος Κυριακίδης προερχόμενος από την ομάδα της Δόξας Πετρούσας θα φοράει τη φανέλα με το "Μαυραετό".

"Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω.

Ευχαριστώ επίσης και τους ανθρώπους της Πετρούσας και όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω σήμερα εδώ που ήρθα" δήλωσε ο παίκτης αμέσως μετά την οριστική συμφωνία με την ομάδα μας.


-Ο επίσης 18χρονος (5/2/06) Χάρης Καραγκεβρούδης πού αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά είναι ο άλλος νεαρός και ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής πού από σήμερα ανήκει στην ομάδα μας.
Ξεκίνησε στους μικρούς του ΠΑΟΚ και κατά σειρά αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Μπέμπηδες και Άρη από πού κατέληξε στην ομάδα μας.

Αναφερόμενος στην προσθήκη του στους "Μαυραετούς" της Δράμας δήλωσε:
" Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο ιστορική ομάδα και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει τους στόχους της".
Φιλικό με Άρη Αβάτου την Κυριακή 10/9

Η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής έφερε αλλαγές στον προγραμματισμό των ΄΄Μαυραετών΄΄ ωστόσο η δραμινή ομάδα κινήθηκε άμεσα και έκλεισε φιλικό τεστ με τον Αρη Αβάτου την ερχόμενη Κυριακή 10/9 , που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πετρούσας στις 17:00 μ.μ. , λόγω επανασποράς στο γήπεδο της Δόξας .

A.E. Kαλαμπακίου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 1-5 (κύπελλο) ....με τον φακό της ''Ο'' !

Στα ημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας προκρίθηκε ο Γ.Σ. Προσοτσάνης περνώντας με το εμφατικό σκορ 1-5 μέσα απο Καλαμπάκι επί...