ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Αρης Καλαμώνα - Αρης Φωτολίβους 1-2 : νίκη με ανατροπή για τα ''καναρίνια'' !

 Με το ...΄΄δεξί΄΄ επέστρεψε στα ''μεγάλα σαλόνια'' ο Άρης Φωτολίβους νικώντας με σκορ 1-2 μέσα στον Καλαμώνα τον τοπικό Άρη , στο πλαίσιο της πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Τα ''καναρίνια'' αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 65' με τέρμα του νεαρού Κοτζαμάνη ...βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκαν δύο γκολ με τους Ρουμελιώτη (81΄) και Κανταρτζή (90΄) και πήραν ένα σημαντικό διπλό ...

Οι γηπεδούχοι παρά την ήττα έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία (τακτική συμπεριφορά)  μιας και πρόκειται στην ουσία για παιδιά των τμημάτων υποδομής της Δόξας Δράμας και σίγουρα και μόνο η συμμετοχή σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα δράσει υπέρ τους.

Το Φωτολίβος απο την άλλη έχοντας ένα κράμμα έμπειρων και νεαρών παικτών είχε τις ευκαιρίες με τους Ευσταθιάδη και Ρουμελιώτη να ανοίξει νωρίτερα το σκορ ωστόσο στο τελευταίο τρίτο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των νεαρών του Καλαμώνα και πήρε μια σημαντική νίκη!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)



Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...