ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Ε. Καλαμπακίου - Δόξα Βώλακα 0-2 : ''έσπασε'' την παράδοση...πήρε σπουδαίο διπλό και ''χάλασε'' την γιορτή της ΑΕΚ !

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την νταμπλούχο Δόξα Βώλακα που ''άλωσε'' το Καλαμπάκι νικώντας με σκορ 0-2 την ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος τοπική ΑΕΚ και της ''χάλασε'' την γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε λόγω της επιστροφής των ''κιτρινόμαυρων'' στην φυσική τους έδρα μετά απο έναν ολόκληρο χρόνο!

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έκαναν το 2/2 και βρίσκονται μαζί με τον Αγιο Αθανάσιο στην κορυφή ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην μεγάλη νίκη της πρεμιέρας μέσα στην Προσοτσάνη.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο αγώνας είχε όλα εκείνα τα στοιχεία ενός ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων απο την αρχή της αναμέτρησης και έφθασαν στο γκολ στο 65΄με τον Νίκο Στάϊκο ενώ στο 90΄ο Αλέξ. Άρμεν ''κλείδωσε'' ένα σημαντικό διπλό ...με τον Βώλακα να μην φεύγει απο το Καλαμπάκι την τελευταία τριετία με το θετικό αποτέλεσμα!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 











Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...