ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Super League 2: Τι ισχύει σε play-off και play-out...πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν τη νέα σεζόν!

 Όπως ήταν αναμενόμενο, η διοργανώτρια αρχή Ένωση Α2/Β' Εθνική της Super League 2 ενέκρινε την διαδικασία play-off και play-out που θα ισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Σχετικά με την εν λόγω προκήρυξη, έπειτα από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στους δύο ομίλους (13 ομάδες θα συμμετάσχουν στον καθένα) θα ακολουθήσουν επιπλέον μίνι πρωταθλήματα για την άνοδο και τον υποβιβασμό.

Σε ό, τι αφορά την άνοδο, οι πέντε πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα δώσουν διπλούς αγώνες (δέκα επιπλέον αγωνιστικές) και στη συνέχεια ο πρώτος κάθε ομίλου θα ανέβει στην Super League 1. 

Σε ό, τι αφορά τον υποβιβασμό, θα πέσουν απευθείας στην Γ’ Εθνική η 12η και 13η κάθε ομίλου.

Στα πλέι άουτ θα πάρουν μέρος οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 6-11 σε κάθε όμιλο. 

Στη συνέχεια, έπειτα από μίνι πρωτάθλημα 12 αγωνιστικών σε κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν και όσοι καταλάβουν τις θέσεις 9-11. 

Συνολικά πέντε ομάδες θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο στην Γ’ Εθνική, ενώ θα ανέβουν δύο στη Super League, δηλαδή ο πρώτος από τα πλέι οφ κάθε ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στα πλέι οφ όσο και στα πλέι άουτ, οι ομάδες θα συμμετάσχουν με τους μισούς βαθμούς από αυτούς που θα συγκεντρώσουν στην κανονική περίοδο. 

Σε περίπτωση, μονού αριθμού, για παράδειγμα 39 πόντοι, οι βαθμοί στρογγυλοποιούνται προς τα πάνω (20).

Όλα τα παραπάνω μένει να επισημοποιηθούν από την διοργανώτρια αρχή, που ακόμα δεν έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες στην νέα προκήρυξη και στη συνέχεια να εγκριθούν και από την ΕΠΟ.

Aετός Βαθυτόπου : διοικητικές αρχιαιρεσίες την Κυριακή 16/6 !

  Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον ακριτικό Αετό  Βαθυτόπο θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 16/6 . Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδα...