ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Δόξα Δράμας - F.C. VORA (Aλβανία) 0-2 : φιλική ήττα για τους ''Μαυραετούς'' !

 Ικανοποιητική παρά το τελικό αποτέλεσμα της ήττας με σκορ 0-2 ήταν η πρώτη εμφάνιση των «μαυραετών» στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. 

Απέναντι στη Βόρα από την Αλβανία, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας που στοχεύει φέτος στην άνοδο, οι παίκτες του Μάριου Παναγιώτου στάθηκαν πολύ καλά και ικανοποίησαν τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο και στην πρώτη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων στο 2’ ο Βραζιλιάνος, Τζέφερσον Ντεντέ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ από δεξιά, άνοιξε το σκορ αιφνιδιάζοντας τους παίκτες της Δόξας που αντέδρασαν αργοπορημένα στα μαρκαρίσματα.

Όλο το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο κύλησε με τη Δόξα να στέκεται καλά, να μην απειλεί αλλά και να μην απειλείται.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 60’ όπου ο Μάριος Παναγιώτου έκανε 8 αλλαγές και η Δόξα στην πρώτη της εμφάνιση συνέχισε να στέκεται καλά απέναντι σε έναν σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο που σημειωτέον κάνει προετοιμασία στο Βέρμιο και περιμένει για επόμενα φιλικά την Καλλιθέα και πιθανώς και τον Άρη Θεσσαλονίκης. Μάλιστα είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τον νεαρό Ελευθεριάδη ο οποίος πήρε από το 25’ τη θέση του τραυματία Χατζηδημητρίου.

Μετά το 60’ και αφού και ο προπονητής των φιλοξενούμενων έκανε τις αλλαγές του ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. 

Μια φάση στο 83’ όπου ο Παραγουανός επιθετικός της Βόρα, Άριελ Περλάτα βρέθηκε αφύλακτος από το ύψος της περιοχής και σούταρε εύστοχα, ήταν αυτή που διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάρας (Καβάλας)/ Κουβαλάκης – Κοτανίδου (Δράμας)


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ :
Καραγιαννίδης, Γαλόπουλος (60’ Νοάμ 75’ Μιχαηλίδης), Χατζηκούρτης (60’ Σουβλέρης), Παπαϊωάννου (60’ Ναουμίδης), Μπλιός (60’ Ευθυμιάδης), Οικονομίδης (46’ Γεωργιάδης), Περσίδης (60’ Κοντογιάννης), Ρούτσης (60’ Κυριακίδης), Παπαδόπουλος (60’ Κυριαζής), Κόντος (60’ Μιχαηλίδης), Χατζηδημητρίου (25’ Ελευθεριάδης 83’ Κοτζαμάνης).


ΒΟΡΑ :
Shrelzen Ruci, Englantin Gjoni, Fadil Meta, Jeferson, Osmi, Okseold, Xhemolaj (35’ Karaj), Tabaku, Avdiu, Qaroloku, Raboshta (18’ Perlata) .

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Jata, Shiani, Tafa.


Επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr)

Photos : Λάζαρος Παπαλαζάρου 

HANDBALL PREMIER : το πρόγραμμα των play-offs ! Ποιες ημερομηνίες αγωνίζεται η Δράμα'86 κόντρα στον Ολυμπιακό

 Aνακοινώθηκε απο την ΟΧΕ το πρόγραμμα των αγώνων play-offs στο πρωτάθλημα της handball premier που αρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο! Βέβαια σ...