ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Champions League: ''πέταξαν'' στους ομίλους Γαλατάσαραϊ και η Γιουνγκ Μπόις!

 Το βράδυ της Τρίτης (29/8) ήταν μαγικό σε Κωνσταντινούπολη και Βέρνη σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, με την Γαλατάσαραϊ και την Γιουνγκ Μπόις να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στη φάση των ομίλων του Tσάμπιονς Λίγκ!

Η "Τσιμ Μπομ" συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Μόλντε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όμως το φινάλε την βρήκε να διπλασιάζει τις νίκες της απέναντι στους Νορβηγούς αφού επιβλήθηκε με 2-1 στην Τουρκία μετά από το 3-2 εκτός έδρας ενώ στην Ελβετία, η Γιουνγκ Μπόις συνέτριψε με 3-0 την Μακάμπι Χάιφα μετά από το 0-0 των δύο ομάδων στο Ισραήλ μία εβδομάδα νωρίτερα.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Γαλατάσαραϊ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας τον "αέρα" της νίκης της με 3-2 στην Νορβηγία και μόλις στο 7ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Μάουρο Ικάρντι, που κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα στη φανέλα του που έγινε από αντίπαλο και το μετέτρεψε σε γκολ (1-0).

Το πρώτο μέρος βρήκε την "Τσιμ Μπομ" να έχει τον έλεγχο, όμως στο δεύτερο η Μόλντε ανέβηκε, έφτασε δικαίως στην ισοφάριση με τον Χέσταντ στο 66' ενώ βρήκε και δεύτερο γκολ που όμως δεν μέτρησε αφού ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος.

Η αγωνία χτυπούσε κόκκινο στα τελευταία λεπτά, για να έρθει τελικά η λύτρωση στο 90+3', με τον Ανχελίνιο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ (η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία) για να γράψει το 2-1 και να σφραγίσει την πρόκριση για την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ.


Η Γιουνγκ Μπόις τα γκολ, η Μακάμπι τα δοκάρια

Το ματς στην Βέρνη προμηνυόταν συναρπαστιικό μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ, με την Γιουνγκ Μπόις να μπαίνει όμως δυνατά και να παίρνει αβαντάζ δύο γκολ με ένα καυτό εξάλεπτο, που βρήκε γκολ με κεφαλιά του Ίτεν (23') και αυτογκόλ του Σεκ (29').

Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τους Ελβετούς να κάνουν το 3-0 (46') με σουτ του Ούγκρινιτς που κόντραρε στον Σούντγκρεν, με τους Ισραηλινούς να προσπαθούν να κυνηγήσουν το θαύμα αλλά να στέλνουν τρεις φορές τη μπάλα στα δοκάρια των αντιπάλους τους και να αποχαιρετούν το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League για δεύτερη σερί σεζόν.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ του α΄αγώνα) :

Παναθηναϊκός - Μπράγκα 0-1 (1-2)

Γιουνγκ Μπόϊς - Μακάμπι Χάϊφα 3-0 (0-0)

Γαλατάσαραϊ - Μόλντε 2-1 (3-2) 


Τετάρτη 30/8 

22:00 ΑΕΚ - Αντβέρπ  (0-1)

22:00 Κοπεγχάγη - Ρακόβ (1-0)

22:00 Αϊντχόβεν - Ρέϊντζερς (2-2)

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού...LIVE STREAMINIG! (Kυριακή 28/4 , 17:00)

 Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 28/4 στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων και η δραμινή πρωταθλήτρια ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού ...