ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Α.Ο. Καβάλα : στο τεχνικό τιμ ο Δραμινός Κώστας Τζίνης!

 Στο τεχνικό τιμ της Καβάλας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και δη στον 1ο όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει και την Δόξα Δράμας , εντάχθηκε ο Δραμινός προπονητής Κώστας Τζίνης !


Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Αργοναύτων'' :

Η Ακαδημια του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Τζίνη, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου - προπονητή - γυμναστή .

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B' καθώς και αναλυτής ποδοσφαίρου.

Διαθέτει Πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών και πιστοποιητικό "Βασικής Υποστήριξης ζωής - Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση "

Έχει πιστοποίηση "The FA Level 1 Introduction to talent" & "The FA Concussions" από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Έχει εργαστεί σε Επαγγελματικά σωματεία Α'-Β' Εθνική όπως στο τμήμα scouting του Ατρόμητου Αθηνών ως scouter Β' Γαλλίας και Β' Ισπανίας( Α Εθνική) ,αναλυτής στην Δόξα Δράμας (Β Εθνική).
Προπονητής Φυσικής κατάστασης και άμεσος συνεργάτης του Χουαν Ραμόν Ρότσα στον Θεσπρωτό( Β Εθνική).
Με Μεγάλη εμπειρία στα τμήματα υποδομών, καθώς έχει εργαστεί ως προπονητής 6 χρόνια, περνώντας από όλα τα ηλικιακά τμήματα του Ορφέα Χωριστής (Δράμας) αφήνοντας σημαντικό έργο
Ο Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του.

Aετός Βαθυτόπου : διοικητικές αρχιαιρεσίες την Κυριακή 16/6 !

  Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον ακριτικό Αετό  Βαθυτόπο θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 16/6 . Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδα...