ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης K11-K13 στην Προσοτσάνη Δράμας ! (18-19/11)

 Μια πολύ σημαντική διοργάνωση για το άθλημα της πάλης πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο νομό Δράμας και συγκεκριμένα στην Προσοτσάνη, όπου για πρώτη φορά θα στραφούν   τα βλέμματα όλου του παλαιστικού κόσμου στον νόμο μας.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Μακρής» πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U11 – U13, όπου οι νέα γενιά παλαιστών θα ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο της και θα αναδειχθούν οι μελλοντικοί παλαιστές.

Πρόκειται για τους Πανελλήνιους Αγώνες Κ11 ελληνορωμαϊκής πάλης (Greco-Roman wrestling), ελευθέρας πάλης (Freestyle wrestling) και πάλης Γυναικών (Women’s wrestling), για Παμπαίδες και Παγκορασίδες , γεννημένους από το 2013 έως και το 2010 το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου!

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες το  Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Διόσκουροι» Προσοτσάνης και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Βασίλης Καλούμενος, ο Γεν. Γραμματέας Νικόλαος Καϊσίδης και ο έφορος Άθλησης Νίκος Φέγγας  συναντήθηκαν  με τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Δράμας κ. Γρ. Παπαεμμανουήλ, όπου συζητήθηκε η φόρμουλα στήριξης της διοργάνωσης !



Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...