Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας προς τον Κώστα Πουλικίδη για την προαγωγή του ως διαιτητή SUPERLEAGUE !

 Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας με αφορμή την δημοσιοποίηση των φετινών πινάκων διαιτησίας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και την παρουσία των δραμινών διαιτητών  σε αυτούς !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Δ./ΕΠΣΔ : 

Η Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023-24 ΘΑ ΗΘΕΛΕ :

1) ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ :
ΠΟΥΛΙΚΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ , ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ , ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ME ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ .


2) ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ MΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ.


3) ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ , ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ.


Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

Α' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής ! (Σαββάτο 2/12 , 15:00)

  Με την 11η αγωνιστική συνεχίζεται   σήμερα  Σάββατο 2/12  , στις 15:00 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο''...