ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Στον Αγροτικό Αστέρα ο Δραμινός Διαμαντής Γαλάζιος !

Στον Αγροτικό Αστέρα και την Α΄ΕΠΣ Μακεδονίας θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική σεζόν ο Διαμαντής Γαλάζιος τον οποίο είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να αγωνίζεται στο δραμινό ποδόσφαιρο !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''σταχυοφόρων'' :


 “Συνεχίζεται το μεταγραφικό μπαράζ ”.

Στην απόκτηση του έμπειρου πλάγιου επιθετικού από την ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας πριν λίγη ώρα .

Είναι ένας παίκτης που θα δώσει σημαντικές λύσεις στο δεξί άκρο τις επίθεσης και θα αποτελέσει πολύτιμη μονάδα με τους υπόλοιπους έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν στις επόμενες μέρες .

Ο Αγροτικός Αστέρας με τον τεχνικό διευθυντή στο τιμόνι πατάει γκάζι και τρέχει να κλείσει τις επόμενες κινήσεις και να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι και από τους άλλους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να είναι σύντομα έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της και να μείνουν μόνο κάποιες μελλοντικές προσθήκες βλέποντας μέσα από την πορεία τις προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια που πραγματικά θα έχει ανάγκη η ομάδα για ενίσχυση.
Στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα είναι πλέον και ο Διαμαντής Γαλάζιος Γεννημενος στις : 12/10/1993
Υψος : 1,69 cm
Βαρος : 64 kg
Ποδι : Δεξί
Θεση : πλάγιος επιθετικός
Προηγούμενες ομάδες : Ηρακλής Αμπελοκηπων Α1 Δόξα Πετρούσας Γ’εθνική ΑΕ Καλαμπακίου Γ εθνική ΑΕ Αμπελοκηπων Δράμας Γ’εθνική Ορφέας Ελευθερούπολης Α1 Δόξα Δράμας Κ-20 / super league1
Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου - Α΄ΕΠΣ Δράμας
Ορφέας Χωριστής - Α΄ΕΠΣ Δράμας

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

‘’Τα υπόλοιπα στο γήπεδο’’

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...