Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Α.Ε. Αμπελοκήπων : μεταγραφική προσθήκη....με ''άρωμα Δικεφάλου του Βορρά'' !

 Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την Α.Ε. Αμπελοκήπων που ''έντυσε στα κιτρινόμαυρα'' έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία επτά χρόνια αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Ζεστός καιρός , καυτές μεταγραφές !!

Τέλλο Ανδρέας : Μετά από επταετή παρουσία στις υποδομές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , με πολλές προτάσεις για μεταγραφή σε πρώτες ομάδες αλλά και τμήματα υποδομών ο γεννημένος το 2008 μεσοεπιθετικός παίκτης επέλεξε την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ για να αγωνιστεί για την σεζόν 2023-2024 .

Ο νεαρός αθλητής ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον προπονητή και έχοντας ως συμπαίκτες πλέον , τον θείο του Χριστοφορίδη Δημήτρη , αλλά και τον αδερφό του , θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα .

Έπειτα από συνάντηση με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο και αφού του έγινε γνωστό το πλάνο της ομάδας , είπε το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αναγνωρίζοντας την καλή δουλεια που γίνεται στην ομάδα σε όλους τους τομείς , το καλό κλίμα και την χημεία που επικρατεί ανάμεσα σε παλαιότερους και νεότερους παίκτες υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες για αυτή την επιλογή .

Είναι ένας αθλητής ο οποίος έχει πολύ καλά και ποιοτικά ατομικά στοιχεία, έχει παραστάσεις και παιχνίδια από ομάδες υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον φετινό της στόχο .

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική σεζον !

A' EΠΣ Δράμας : η πολυτιμότερη ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής !

  Με την 20η αγωνιστική  συνεχίστηκε  το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας....και όπως κάθε εβδομάδα  τα τελευταία δέκα χρόνια π...