ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Ορέστης Ορεστιάδας : νέος τεχνικός διευθυντής ο Χρήστος Χρηστούδης!

 Στα χέρια του έμπειρου προπονητή Χρήστου Χρηστούδη βρήκαν οι άνθρωποι του Ορέστη Ορεστιάδας το πρόσωπο για την νευραλγική θέση του τεχνικού διευθυντή εν'όψει της επιστροφής των Εβριτών στις εθνικές κατηγορίες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ακριτών : 

Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Χρήστος Χρηστούδης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στην ομάδας μας.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής Χρήστος Χρηστούδης είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α', και μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο 《Μεγιστοποιήση αθλητικής επίδοσης και απόδοσης》.
Έχει εργαστεί ως προπονητής στις ομάδες Ορέστης Ορεστιάδας, Ορεστιάδα 96, Άρδας Καστανεών, Έβρος Σουφλίου, ΠΑΕ Πανηλειακός, ΠΑΕ Πανηλειακός Κ20, Μακεδονικός Θεσσαλονίκης.
Είναι συγγραφέας 5 -πέντε βιβλίων, εκ των οποίων τα 2 έχουν επιλεγεί ως διδακτικά εγχειρίδια σε πανεπιστήμια της χώρας μας.
Έχει διδάξει σε πλήθος σεμιναρίων αθλητικού και ιστορικού περιεχομένου.
Είναι ο ιδρυτής των ακαδημιών της ομάδας μας το έτος 2000 και προπονητής της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας του Ορέστη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ΚΦΑ και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως εκπαιδευτής στα ΙΕΚ Ορδας και Διδυμοτειχου.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς καθηγητές των ΤΕΦΑΑ της χώρας μας, οπως και με πολλους επαγγελματίες προπονητές της super league.
Τον καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!