ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Δόξα Δράμας : δημιουργεί ομάδα Κ17 για να συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE!

 Την δημιουργία αναπτυξιακού τμήματος στην κατηγορία Κ17 προανήγγειλε η Δόξα Δράμας έτσι ώστε να συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE , μετά το επιτυχημένο εγχείρημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα Κ15!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Η περσινή προσπάθεια της δημιουργίας ομάδας Κ15 για να συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σουπερ Λίγκα 1 χαρακτηρίστηκε σαν μια πολύ πετυχημένη κίνηση.

Ο σύλλογος απόκτησε μια αξιόμαχη ομάδα με παίκτες ταλαντούχους που με την κατάλληλη δουλειά και προετοιμασία θα ενισχύσουν την πρώτη ομάδα σε κάποιο ερχόμενο χρόνο.

Αυτή η δημιουργία υποδομών πάνω στις οποίες θα μπορεί να στηριχθεί μελλοντικά η ομάδα μας συνεχίζεται με ακόμη περισσότερο ζήλο.

Άλλωστε είναι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσουμε τη δική μας μαγιά παικτών μέσα από το νομό που θα αποτελεί την απάντηση στην όποια έλλειψή πόρων για άλλες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας μας.

Πιστοί στις προαναγγελίες μας είχαμε ανακοινώσει ότι επόμενο βήμα μας θα είναι η δημιουργία μιας ακόμη ομάδας, της Κ17, η οποία θα συμμετέχει και αυτή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Παίκτες της ομάδας Κ15 μαζί με παίκτες από τη Β’ ομάδα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔ θα αποτελούν τον κορμό της νέας Κ17

Έτσι δημιουργούμε άλλη μια δεξαμενή ταλέντων από όπου θα αποσκοπούμε στην πιο άμεση αξιοποίηση τους σε όφελος της αντρικής ομάδας.

Εντός της εβδομάδας περιμένουμε από τη Σούπερ Λίγκα 1 την επίσημη κοινοποίηση των δικαιολογητικών που απαιτούνται για τη συμμετοχή των ομάδων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ένα εκ των οποίων ένα αφορά τη βεβαίωση συμμετοχής μας από την ΕΠΣ Δράμας, όπως έγινε και κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Καθώς πληρούμε τα κριτήρια που έχει θέσει η Σουπερ Λίγκα 1 σαν διοργανώτρια (φωτό) απαιτείται η στήριξη της ΕΠΣ Δράμας προκειμένου να έχει ανάλογη συνέχεια η περσινή αξιόμαχη παρουσία μας στα πρωταθλήματα της μεγάλης κατηγορίας.

Ευελπιστούμε, η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για τη μη συμμετοχή ερασιτεχνικών σωματείων να ισχύει μόνο για τα νεοεισερχόμενα ερασιτεχνικά σωματεία στα συγκεκριμένα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.