ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ε. Αμπελοκήπων Δράμας επισκέφθηκε ο προπονητής της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης!

Τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ε. Αμπελοκήπων Δράμας, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, επισκέφθηκε για δύο ημέρες ο προπονητής της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης.

Κατά την εκεί παραμονή του γνωρίστηκε με τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες και συμμετείχε στις προπονήσεις των τμημάτων, συνδυάζοντας προπόνηση και μάθηση μέσα από ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας διοργανώθηκε ένα μικρό διαδραστικό σεμινάριο για τους προπονητές της Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Ο κ. Ορφανίδης εισήγαγε το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου στις τεχνικές προπόνησης που εφαρμόζονται στην κεντρική Ακαδημία της ΑΕΚ και συζήτησε για πολλά θέματα με τα στελέχη, τα οποία με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν για την παρουσία και τη συνεργασία του.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 6ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! (Κυριακή 26/5 , 17:00)

  Με την 6η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 26/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορί...