Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Γ.Σ. Προσοτσάνης : τριπλή μεταγραφική προσθήκη με ...''άρωμα Μενοικίου'' !

 Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι μεταγραφικές προσθήκες στην Προσοτσάνη και μετά το ''μπάμ'' με τον Δημήτρη Κονταξή , σειρά πήραν τρείς ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τους ''κυανόλευκους'' στον μεσοεπιθετικό τομέα!

Ο λόγος για τους Βασίλη Κουμπάκη , Δημήτρη Λάμπρου και Βασίλη Αβράμη οι οποίοι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α.Ε. Καλής Βρύσης !

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της δραμινής ομάδος :

Η Προσοτσάνη Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο μέσο Βασίλη Κουμπάκη!
Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!Η Προσοτσάνη Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Λάμπρου!

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είναι υγιής, με πολλές επιτυχίες!


Η Προσοτσάνη Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο μέσο Βασίλη Αβράμη!
Βασίλη, καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της Π.Γ.Σ., σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να γευτείς πολλές χαρές με την ομάδα μας!


Το μεγάλο team που απαρτίζει και περιστοιχίζει την διοίκηση, εργάζεται καθημερινά ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες οι οποίες θα ενισχύσουν την Προσοτσάνη σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό...

Μείνετε συντονισμένοι!

A' EΠΣ Δράμας : η πολυτιμότερη ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής !

  Με την 20η αγωνιστική  συνεχίστηκε  το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας....και όπως κάθε εβδομάδα  τα τελευταία δέκα χρόνια π...