ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

''Μεθυσμένη πολιτεία'' ο Βώλακας ....ανέβασε το ντάμπλ στο Φαλακρό !

 Ιστορικές στιγμές ζουν στον ακριτικό Βώλακα αφού το ''καμάρι του Φαλακρού'' η τοπική Δόξα μετά το πρωτάθλημα ανέβασε και το κύπελλο ερασιτεχνών πραγματοποιώντας το νταμπλ μετά την νίκη με σκορ 3-2 στα πέναλτι (κ.α./παρ. 0-0) επί του Πανδραμαϊκού!

Σ'ένα κατάμεστο ''Γεώργιος Μακρής'' της Προσοτσάνης όπου παραβρέθηκαν 1500 και πλέον φίλαθλοι ο κανονικός αγώνας αλλά και η παράταση δεν είχαν κάτι το σημαντικό ...ωστόσο τα πέναλτι έκρυβαν  τις συγκινήσεις ...εκεί όπου μίλησε η κλάση του Βαγγέλη Παγκάκη που απεκρουσε δύο πέναλτι και κατέκτησε το βραβείο του MVP !

Στο πρώτο μέρος ο Πανδραμαϊκός μπήκε με όρεξη ωστόσο γρήγορα ο Βώλακας ισορρόπησε το παιχνίδι απειλώντας με Μουζενίτοβ και Ηλία Σταμπουλή στο φινάλε του ημιχρόνου...

Στην επανάληψη οι ομάδες φανερά επηρεασμένες απο την κούραση με την μεγάλη ευκαιρία να ανήκει στον Πανδραμαϊκό όταν ο Χατζηκυριάκου μετά απο φαουλ του Βώλακα που απομακρύνθηκε ...έφυγε στην αντεπίθεση βρέθηκε τετ α τετ με τον Παρθένη Μιχαηλίδη ο οποίος απέκρουσε σωτήρια το σουτ κρατώντας τον Βώλακα στο παιχνίδι!

Μοιραία το ματς οδηγήθηκε στην παράταση που δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο και έτσι βρεθήκαμε στα πέναλτι όπου ο Παγκάκης έβγαλε τα σουτ των Αχαλινόπουλου και Μαχαίρα ....δίνοντας το σύνθημα για νέους πανηγυρισμούς!

Διαιτητής : Παρασκεύουδης Ν. (Μαμσάκος Θ. - Κορμούλης Θ.) , 4ος Διαιτητής : Μπουλης Α. 

Η διαδικασία των πέναλτι 

ΒΩΛΑΚΑΣ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 

Δράμπαλης (Βώλακας) ......1-0

Αχαλινόπουλος (Πανδραμαϊκός)....ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΑΓΚΑΚΗ !!!!!

Μουζενίτοβ (Βώλακας) .....2-0

Κουκόλης (Πανδραμαϊκός).....ΑΟΥΤ !!!!!

Καρπιτσάρης (Βώλακας)......ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Π. !!!!!

Μπάμπουρας (Πανδραμαϊκός) ....2-1

Κασσός (Βώλακας) .....3-1 

Παυλίδης (Πανδραμαϊκός) .....3-2

Τσαμπάζης (Βώλακας)....ΑΟΥΤ !!!!!

Μαχαίρας (Πανδραμαϊκός) ....ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΑΓΚΑΚΗ !!!!!!

Πανδραμαϊκός (Λουκάς Αποστολίδης) : 
Μιχαηλίδης, Μεντής, Ντόσης, Μητρούσης, Μαχαίρας, ΧατζηκυριάκουΑχαλινοπουλος,  , Γιαννόπουλος (113΄Μπαμπαλης) , Κουκόλης, Μπάμπουρας, Παυλίδης Γ.


Δόξα Βώλακα (Λευτέρης Ροδίτης) : 
Μιχαηλίδης Π. (118΄Παγκάκης)  , ΚασσόςΚαρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Σταϊκος (60΄Σίγγος Ι. ) , Βασιλειάδης Μίλτος , Χαλκίδης (15΄λ.τ. Μαρκόπουλος)  Δράμπαλης Κ. , Σταμπουλής Η. (78΄Τσαμπάζης)  , Μουζενιτοβ,Μαλικης.


Θυμηθείτε το LIVE της ORAGIASPOR ΕΔΩ !


Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...