ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Σε διεθνές σεμινάριο προπονητικής στην Κύπρο το σαββατοκύριακο οι Δραμινοί προπονητές Ντίνος Τεγξίζογλου και Ανέστης Ιατρού!

 Στην Κύπρο βρίσκονται αυτό το σαββατοκύριακο (3-4/6) οι Δραμινοί προπονητές Ντίνος Τεγξίζογλου και Ανέστης Ιατρού προκειμένου να παρακολουθήσουν διεθνές σεμινάριο προπονητικής τακτικής με θέμα την ΄΄Ομαδική Τακτική με την χρήση του τερματοφύλακα'' !

Μάλιστα οι προπονητές της Α.Ε. Αμπελοκήπων οι οποίοι εκτός των άλλων εκπροσωπούν την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε.Α. και της Α.Ε.Κ. θα παρουσιάσουν και μια ενότητα με θέμα το ''χτίσιμο παιχνιδιού με την χρήση Τ/Φ'' ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις και με άλλους προπονητές !

Ο προπονητής της Α.Ε.Α. κ. Ντίνος Τεγξίζογλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ''Ο'' τόνισε τα εξής : 

''Σίγουρα πρόκειται για μια ακόμη εμπειρία και ευκαιρία που μας δίνετε ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις και με άλλους προπονητές απο το εξωτερικό.

Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και στόχος μας είναι πέρα απο την απόκτηση περαιτέρω γνώσεων να μεταλαμπαδεύσουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στις Ακαδημίες μας.΄΄ 

οι κ.κ. Ιατρού και Τεγξίζογλου με τον Τάκη Τάκη (3ος) προπονητής Τ/Φ του Άρη Λεμεσσού
και τον Ανδρέα Λουκρίδη (1ος) προπονητής T/Φ της Ομόνοιας !

Ο προπονητής Τ/Φ της Α.Ε. Αμπελοκήπων κ. Ανέστης Ιατρού , δήλωσε στην ''Ο'' : 
Έχουμε έρθει εδώ στην Κύπρο και βλέπουμε το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου όπου εκτός των άλλων έχουμε την δυνατότητα να δούμε αρκετά νέα πράγματα που θα μας χρησιμεύσουν στην εκπαίδευση τ/φ σε επίπεδο youth !


EΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο! (30/3 (16:00) -31/3 (17:00)

  Πλήρης αγωνιστική δράση αυτό το σαββατοκύριακο (30-31/3) στην ΕΠΣ Δράμας...- ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ και καιρού επιτρέποντος - με την διεξαγωγή των ...