ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Βύρωνας Καβαλας : νέος προπονητής ο Παντελής Στυλιανού !

 Mε τον Παντελή Στυλιανού θα πορευθεί την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά στην επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Καβάλας ο τοπικός Βύρωνας , με τον 47χρονο τεχνικό να διαδέχεται τον  Δραμινό Μπάμπη Καζεπίδη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της καβαλιώτικης ομάδος:

O ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Παντελή Στυλιανού. Ο κ. Στυλιανού γεννήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας το 1974 και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μια απαιτητική χρονικά περίοδο έχοντας την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης για την επίτευξη των στόχων που έχουν ήδη τεθεί και είναι υψηλοί.

Ο νέος προπονητής του αντρικού τμήματος έχει μια πλούσια προπονητική πορεία η οποία ξεκίνησε το 2006 από τον Ατρόμητο Ακροβουνίου. Μέχρι σήμερα έχει βρεθεί στο τιμόνι ομάδων που πρωταγωνίστησαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ όπως ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ο Μέγας Αλέξανδρος Αντιφιλίππων, η Αθλητική Ένωση Πιερέων, ο Αετός Ορφανού (με τον οποίο τη σεζόν 2016-17 ανέβηκαν στη Γ΄Εθνική κατηγορία) και η Δόξα Θεολόγου.
Η οικογένεια του Βύρωνα τον υποδέχεται θερμά και του εύχεται υγεία, δύναμη και επιτυχίες στην αγωνιστική σεζόν 2023-24.
Κόουτς, καλωσόρισες!

Γιώργος Πολυχρονίδης (προπονητής ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού) : θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το δραμινό ποδόσφαιρο...και να γράψουμε ιστορία''!

 Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ και ο προπονητής της δραμινής πρωταθλήτρ...