ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Δόξα Βώλακα - Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 4-2 : συνεχίζει να ανατρέπει τα σκορ...και πλέον πάει για τον τελικό της ανόδου στην Ξάνθη!

Συνεχίζει να εκπλήσσει η Δόξα Βώλακα στο ειδικό πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική ...σημειώνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη αυτή την φορά επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με σκορ 4-2!



Έτσι η δραμινή ομάδα έφθασε στους εννέα (9) βαθμούς και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου μαζί με τον Πετεινό τον οποίο αντιμετωπίζει στην Θράκη την άλλη εβδομάδα όπου με νίκη θα πετύχει κάτι μοναδικό ...αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι οκτώ χρόνια πριν αγωνιζόταν στην Β΄Κατηγορία!!!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση , είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν νωρίτερα αλλά λάθος βρέθηκαν πίσω στο σκορ ....ωστόσο αντέδρασαν γρήγορα και γύρισαν το ματς πριν την ανάπαυλα !


Στην επανάληψη , συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο το ματς με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να έχουν τις ευκαιρίες ...αλλά  ένα άπιαστο φαουλ των φιλοξενούμενων έφερε το ματς στα ίσα στο 82!

Ωστόσο η δραμινή ομάδα έδειξε και πάλι χαρακτήρα και με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά πήρε και πάλι μια σπουδαία νίκη !

Λεπτό προς λεπτό 

10’ διαγώνιο σουτ του Κασσού θα πεταχθεί ο Σοφούλης και θα αποκρούσει εντυπωσιακά!


12’  ωραία ατομική ενέργεια του  Γιώτη ο οποίος σούταρε μέσα απο την περιοχή ωστοσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ...

15’...0-1!

Ο Κομισόπουλος εκμεταλλεύεται την ασυννενοησία στο κέντρο μετά την σύγκρουση μεταξύ Δράμπαλη και Προκόπη Άρμεν και προλαβαίνοντας τον Παγκάκη ανοίγει το σκορ !


21’ ωραία ατομική ενέργεια απο τον  Στάϊκο ο οποίος μπάινει στην περιοχή προσπαθεί να πλασάρει τον Σοφούλη ο οποίος βρέθηκε σε ετοιμότητα...


35’ κόρνερ του Δράμπαλη θα απομακρύνουν οι αμυντικοί η μπάλα ωστόσο θα καταλήξει στον Μαρκόπουλο που θα σεντράρει εκ νέου ωστόσο ο Σταμπουλής δεν θα μπορέσει να βρει στοχο...

38′....1-1!!!

κόρνερ του Δράμπαλη θα βγεί στο δεύτερο δοκάρι ο Σίγγος που θα πάρει την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Μουζενίτοβ ο οποίος απο κοντά θα φέρει το ματς στα ίσα...!!!!

43′.....2-1

σέντρα του Σταμπουλή η μπάλα θα καταλήξει στον Στάϊκο ο οποίος με κεφαλιά θα βάλει την δραμινή ομάδα μπροστά στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα....

 

67′...σέντρα του Μαρκόπουλου η μπάλα θα καταλήξει στον Σίγγο ο οποίος απο κοντά δεν θα μπορέσει να τελειώσει την φάση....

80′....2-2 !

άψογα εκτελεσμένα φάουλ του Γιώτη ο οποίος φέρνει το ματς και πάλι στα ίσα...

85΄.....3-2!!

σέντρα του Σίγγου....νέα κεφαλιά του Στάικου και η δραμινή ομάδα ανατρέπει εκ νέου το σκορ !!!!


87′ ....4-2!!!

απίστευτο γκολ απο τον Δράμπαλη ο οποίος  αφού ξεπέρασε  τον προσωπικό του αντίπαλο, έφερε την μπάλα στο αριστερό και την έστειλε στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Σοφούλη !!!!!!

 

Δόξα Βώλακα:
Παγκάκης,Μαρκόπουλος(65′Μαλίκης),Κασσός(87′Δράμπαλης Γ.),Άρμεν Πρ.,Μποσκοψίου,Καρπιτσάρης(72′ Σταμπουλής Αθ.),Σταμπουλής Η.(72′ Άρμεν Α.), Σίγγος,Δράμπαλης,Στάϊκος,Μουζενίτοφ(65′ Τσαμπάζης)


Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου:
Σοφούλης,Λεοντίδης, Σίνης, Κάρλος, Κατσαούνης,Κούτας, Χατζηπαπαθεωδορίδης,  Γιώτης,Τρούπκος(90′ Μαστάθης), Κρικέλας,Κομισόπουλος(54′ Μπακογιάννης)


Ανταπόκριση : Κυριάκος Τσακιρίδης 

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...